Bij deze New Holland skidsteer steeg het olie niveau in de pompverdeelkast,oorzaak lekkende rijpompen.

Deze laten reviseren en weer terug gebouwd,lek aansluiting verplaatst naar de tank zodat er geen druk op de lekleiding komt om dit probleem in de toekomst te voorkomen.

Bij deze John Deere 7810 met autopower(vario)een elektrische storing verholpen. 

Klant melde dat de tractor vanzelf versnelde en schokte met rijden,na wat zoek werk de storing gevonden van de kabels die tegen de bak aan door geschuurd waren.

Dit weer netjes gesoldeerd en geïsoleerd was de storing verholpen!

Van deze John deere 6920 de spatborden uitgestukt en samen met de traptrede en losse delen opnieuw in de 2K industrielak gespoten voor een mooi en langblijvend resultaat!

Bij deze John Deere 3050 de rijkoppeling vervangen en de hydrauliek pomp gereviseerd dit was een apparte uitvoering icm frontaftakas.

Van deze shovel de afgebroken bouten van het uitlaat spruitstuk verwijderd tevens alle overige bouten vervangen door een ge-update versie.

Van de volumebak het mes vervangen voor een compleet nieuwe,doordat het mes te ver weg gesleten was kon er geen voorzetmes meer aan gelast worden.

 

In de drukke periode van maishakselen kan er altijd iets mis gaan....

hier was de spoed van de invoervijzel los gebroken,deze hebben wij terplaatse gelast zodat de stilstand tot een minimum beperkt bleef!

Recent bij deze zware aanhanger (bouwjaar 1985)de beide assen vervangen met een draagvermogen van 1500kg p/st en een nieuwe oploopreminrichting.wij kunnen deze als complete sets leveren met of zonder wielen/banden en evt monteren!

van de oude assen zijn door de leeftijd geen onderdelen meer te leveren,nu alles weer compleet nieuw is zijn er ook weer onderdelen te leveren en is deze weer tip top in orde!